Most végre leleplezzük a titkokat! Ezek a fogások azok, amelyeket a szépségversenyek résztvevői a leginkább kedvelnek.


A Magyarok Világszépe Szépségverseny döntője július 19-én kerül megrendezésre Karcagon, és a versenyzők már gőzerővel készülnek rá. A tizenhárom résztvevő nemcsak a külsejére, hanem az egészséges életmódra is hangsúlyt fektet a tábor során. Az edzések és a tápláló ételek mellett a lányok igyekeznek formába lendülni, hogy a legjobbat nyújthassák a színpadon.

Karcagon már javában tart a bentlakásos tábori felkészítője a július 19-ei Magyarok Világszépe Szépségverseny indulóinak. A tizenhárom lány étrendjét Kiss Norbert, a Nimród Biohotel konyhafőnöke állította össze. Vele beszélgettünk, miközben egy könnyű salátát készítettünk a lányoknak gomolyával.

Nem először készít ételt a szépségverseny résztvevőinek. Kérdezném, hogy volt-e valami különleges kérésük ezúttal?

- Igazából voltak külön kívánságok, az allergénekre: gluténra, laktózra, tojásra, olajos magvakra is oda kellett figyelnem az étrend összeállításánál, de volt nagyon speciális igény is. Az egyik hölgy vegetáriánus, laktóz érzékeny és tojást sem ehet, ő kicsit feladta a leckét, de megoldottam. Neki külön fogásokat készítünk mindennap, így ő is változatos ételt kap mindhárom étkezésnél.

Kérlek, tudnál informálni arról, hogy a kétfogásos menü mellé kínáltok-e desszertet is?

Természetesen, nem klasszikus cukrászdai süteményekkel várjuk vendégeinket, hanem inkább étterem stílusú, könnyed desszertekkel. Tegnap például egy ínycsiklandó kókusztejes chia pudingot készítettem, friss szamóca-kulival tálalva, ami nagy sikert aratott a hölgyek körében. Emellett már kínáltunk gesztenyepürét és somlói galuskát is, természetesen kisebb adagokban, hogy mindenki kedvére válogathasson.

Related posts