Pécs


Pécsimami Közhasznú Egyesület

Pécs, Munkácsy Mihály u. 4. – Családok Háza

A Pécsimami Közhasznú Egyesület 2011 óta tevékenykedik a pécsi gyermekes családok érdekében: a munka és a családi élet összehangolását, a kisgyermekes nők munkába való visszatérését, a családbarát közgondolkodás népszerűsítését és az itt élő családok mindennapi életének megkönnyítését elősegítő rendezvényekkel és szolgáltatásokkal, a családoknak szóló, hasznos helyi információk gyűjtésével és közvetítésével.

A Pécsi NÓRA-PONT szolgáltatásai:

Csoportos tréning

2014 októberétől kétheti rendszerességgel tartunk csoportos tréninget babát tervező, gyermeket váró és kisgyermekes nőknek, 15-20 fő részvételével. A csoportos tréningek tematikája:
- „Alkalmazott, vagy vállalkozó?”
- „Női életpálya tervezés”
- Álláskeresési dokumentumok, álláskeresési technikák
- Állásinterjú
A csoportos tréningeken való részvétel ingyenes.

Vállalkozó(nő)i reggeli

A 2014. év végén havi rendszerességgel indított szolgáltatással megszólítjuk a tapasztalt vállalkozókat éppúgy, mint azokat a kisgyermekes nőket, akik az önfoglalkoztatóvá válást tervezik.

Állásajánlatok közzététele

Egyesületünk weboldalán – hirdetési díj ellenében – lehetőséget nyújtunk a helyi vállalkozásoknak és egyéb munkáltatóknak állásajánlataik közzétételére, különös tekintettel a részmunkaidős, illetve egyéb atipikus munkakörökre.

Komplex Jogi Tanácsadás

Speciális szolgáltatásként olyan komplex jogi tanácsadást nyújtunk, mely során a résztvevő egyidejűleg kap tanácsot jogásztól, Tb tanácsadótól és könyvelőtől.

Egyéni munkaerőpiaci tanácsadás 2015 szeptemberétől.

KÖZVETLEN ELÉRÉSHEZ KATTINTS IDE A VÁROSKARIKÁRA:

nora_gombok_pecs