Gödöllő


GAK Nonprofit Közhasznú Kft.

2100 Gödöllő Szilhát utca 14.
A GAK Nonprofit Közhasznú Kft. Társadalmi Diverzitás Programja 2006 óta segíti a Gödöllőn és térségében élő hátrányos helyzetű csoportok esélyegyenlőségének megvalósulását, elsősorban képzési és kompetencia-fejlesztési programokkal, egyéni és csoportos tréningekkel, tanácsadásokkal, valamint a helyi munkaadók érzékenyítésével, motiválásával. A nők és ezen belül a kisgyermekes nők kiemelt célcsoportként jelennek meg: a számukra kidolgozott munkaerő-piaci reintegrációs programunkban szakmai képzések, kulcsképesség-fejlesztő tréningek és közösségépítő tevékenységek szerepelnek. A munka és magánélet összehangolásának segítésére hét éve gyermekmegőrző játszóházat, valamint 2013 óta családi napközit működtetünk.
2010 óta menedzseljük a Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Partnerség működését, mely a helyi munkaerő-piaci szereplők együttműködésének fontos színtere.

KÖZVETLEN ELÉRÉSHEZ KATTINTS IDE A VÁROSKARIKÁRA:

nora_gombok_godollo

Van ismerősöd, akit érdekel? Küldd el neki! Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn