NÓRA-PONT tanácsadók Pécsen


gellén nóra Gellén Nóra

 Igazgatásszervezőként végeztem, majd több mint 10 évig foglalkoztam szociálisan rászorult gyermekes családok  segélyezésével, az aktív korú nem foglalkoztatottak ellátásaival. Második gyermekem születése után vállalkozást  alapítottam: jelenleg a Pécsimami weboldal tulajdonos-főszerkesztője és a gyermekes családokat informáló Imami®  honlap hálózat vezetője vagyok.  2011 óta a Pécsimami Közhasznú Egyesület elnökeként a gyermekvállalás után munkába visszatérő nőket segítem, a Pécsi NÓRA-PONT keretében elsősorban azoknak nyújtok egyéni tanácsadást, akik  önfoglalkoztatóként szeretnének saját maguknak rugalmas munkalehetőséget teremteni.

Szabó Andrea

 Andragógia szakon, Felnőttképzési Szervező szakirányon végeztem, melynek keretén belül nagyon sokat foglalkoztunk az aktuális munkaerő-piaci helyzettel, illetve munkavállalási tanácsadással. Három kisgyermekem van, így elsőkézből tapasztaltam meg, hogy a gyermekvállalás után milyen sok akadállyal kell megküzdeni annak a nőnek, aki újra dolgozni szeretne. Végül a családi vállalkozásunkban kezdtem el tevékenykedni, de mindig célom volt azoknak a nőknek segíteni, akik ugyanebben a cipőben járnak és nem tudnak hova fordulni.

A Pécsi NÓRA-PONT keretében elsősorban azoknak a GYEDről, GYESről visszatérő nőknek nyújtok egyéni tanácsadást, akik alkalmazottként szeretnének visszatérni a munka világába.

Van ismerősöd, akit érdekel? Küldd el neki! Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Elküldöm...

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>