Miskolci NÓRA PONT tanácsadók


Rácz Linda fotóRácz Linda vagyok, a Holdam Egyesület munkatársa. Egyesületünk – csatlakozva az országos Nóra-hálózathoz – Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Nóra-pontként működik, és tanácsadóként a GYED-en, GYES-en vagy GYED-ről, GYES-ről visszatérő anyákat és a pályaújrakezdő, pályamódosító nőket kívánom segíteni munkaerő-piaci egyéni tanácsadással és csoportos álláskeresési klubok tartásával.

Hiszem és tapasztalom, hogy a hozzánk fordulók igényeiknek megfelelő támogatáshoz jutnak karrierjük alakításában, a tanácsadási alkalmak elfogadó légkörében, barátságos közösségi terünkben, a Holdam udvarban.

 

Gruber Gabriella fotóGruber Gabriella vagyok, a Holdam Egyesület munkatársaként Miskolcon dolgozom tanácsadóként és mentorként több helyszínen. Elsősorban kisgyermekes anyukáknak és hátrányos helyzetű nőknek segítek egyéni és csoportos foglalkozások tartásával. Az elmúlt három évben a munkámból adódóan sok anyukával találkoztam és beszélgettem arról, hogy milyen nehéz feladat számukra a család és hivatás összeegyeztetése és az álláskeresés. Ezért döntöttem úgy, hogy két gyermek anyukájaként a saját életemben átélt nehézségek tapasztalatait, tudásomat és empátiámat arra használom, hogy segítem az édesanyákat abban, hogy megtalálják a számunkra leginkább megfelelő utat a munka világába.

 

Célom tudatosítani a nőkben, hogy a GYED és GYES ideje alatt időben kezdjenek el foglalkozni a munkába való visszatérés gondolatával és mielőbb lépjenek a tettek mezejére, megadva az esélyt maguknak arra, hogy mielőbb dolgozó nőkké válhassanak.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERALévai-Asztalos Erzsébet vagyok, egy lányom és egy fiam van. Jelenleg GYES mellett félállásban a Holdam Egyesületben dolgozom. Ez a családbarát munkahely lehetővé teszi, hogy gyermekemmel együtt tudjak maradni, ugyanakkor a közösségi életet és a munka világát is megtapasztalhassuk. Végzettségem szerint nyelvtanár vagyok. A Holdam Egyesületben végzett önkéntes munkám során láttam, látom, milyen munkába való visszatéréssel kapcsolatos nehézségekkel és kihívásokkal küzdenek az édesanyává vált nők. Tanácsadói munkámmal nekik szeretnék segítséget nyújtani.

Van ismerősöd, akit érdekel? Küldd el neki! Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Elküldöm...

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>