Berettyóújfalu


CSAT Egyesület a Hátrányos Helyzetű Rétegek Munkaerőpiaci Csatlakozásáért

NÓRA-PONT: Berettyóújfalu, Herpály-udvar

A CSAT Egyesület, mint NÓRA-PONT
Egyesületünk 1998 óta foglalkozik álláskeresőkkel, középpontba helyezve az esélyegyenlőséget és a diszkriminációk megelőzését. Szolgáltatásaink indításának kezdete óta hangsúlyosan figyelünk a pályakezdő, a diplomás, az alacsony iskolai végzettségű, a kisgyermekes, a GYED-ről, GYES-ről visszatérő, a munkahelyi diszkriminációt, a családon belüli erőszakot elszenvedett, a gyermekeit egyedül nevelő vagy szegénységgel érintett nők fokozott támogatására, segítésére.
A szervezet 2013 óta Nóra-pontként is működik, egy országos hálózat tagjaként, mellyel a felsorolt célokat most már ezen civil közösség tagjaként még tudatosabban és sokoldalúbban képviselhetjük. A CSAT Egyesület a Nóra-háló tagjakét a küldetésével és az általa képviselt értékekkel összeillő szemlélettel és nyitott, pozitív, problémamegoldó céllal, hangulattal várja a hozzá forduló nő ügyfeleket. Örülünk, hogy a nálunk dolgozó szakemberek részesei, előmozdítói lehetnek a női esélyegyenlőség hazai megvalósulásának!

CSAT Egyesület székhelye: 4025 Debrecen, Arany János utca 2. fsz./2.

KÖZVETLEN ELÉRÉSHEZ KATTINTS IDE A VÁROSKARIKÁRA:

nora_gombok_berettyoujfalu

Van ismerősöd, akit érdekel? Küldd el neki! Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn