Balatonalmádi NÓRA-PONT tanácsadók


benedekannaBenedek Anna – tanácsadó

 

 


nyisztoradrienn 
Nyisztor Adrienn - tanácsadó

 Szociálpedagógus vagyok, ami azt jelenti, hogy végzettségem szerint a társadalomba való beilleszkedést segítem. Ez a célom  a Nóra-Pont tanácsadójaként is, hogy legyen szó akár a magánéletről, akár a munkáról, senki se érezze magát  kirekesztettnek, vagy hátrányos helyzetűnek. Inkább keressünk együtt valamilyen innovatív megoldást, hogy dolgozhass! A  Start Balaton Szociális Szövetkezet ügyvezető elnöke vagyok, és projektmenedzserként többek között szociális témájú  programokon dolgozom.  A szociális szövetkezetünk fő célja a hátrányos helyzetűek segítése. Ezen belül nőkkel, kismamákkal, gyermeküket egyedül nevelőkkel, fogyatékos személyekkel, valamint szenvedélybetegekkel dolgozunk, hogy megtalálják a helyüket a munkaerő-piacon, valamint a magánéletben.
Életfilozófiám: If you can’t change the world, change your world” – azaz “Ha nem tudod megváltoztatni a világot, változtasd meg a saját világod! – ebben segítek Neked a balatonalmádi és veszprémi Nóra-Pont tanácsadásai során.

Van ismerősöd, akit érdekel? Küldd el neki! Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn